compleet & voordelig
 
'Toko Indradjaja', een succes formule! 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.

DOWNLOAD TEKST

Toko Indradjaja is al meer dan 25 jaar een succesvolle tokoformule in Nederland. Onze toko's die werken onder de naam 'Toko Indradjaja' behoren tot de betere toko's van het land. De consument weet al jaren dat Toko Indradjaja staat voor 'compleet en voordelig' inkopen doen. Met een uitgebalanceerd assortiment lndische levensmiddelen, bijbehorende non-food artikelen, zeer scherpe aanbiedingen en direct mail weten we een grote groep consumenten aan ons te binden.

De vaste klanten worden op de hoogte gehouden van onze aanbiedingen middels ons periodiek, de ‘Indradjaja Post’. Een informatief blad met verhalen, recepten en vele aanbiedingen.
De laatste jaren heeft Toko Indradjaja een snelle groei doorgemaakt, met name door uitbreidingen in de samen-werking met franchisenemers.

Hoe werkt de Toko Indradjaja franchise?
Toko Indradjaja' is de handelsnaam van onze franchise-organisatie. Deze Organisatie zorgt voor de inkoop en distributie van de artikelen en de promotie voor en begeleiding van de franchisenemers. Het totale assortiment van Toko Indradjaja omvat ca. 3500 artikelen. Een kernassortiment van ca. 2000 artikelen is in al onze toko's verkrijgbaar.

Vanuit ons centrale magazijn wordt het grootste deel van ons assortiment geleverd. De overige artikelen worden door een aantal leveranciers rechtstreeks bij de verschillende franchisenemers aangeleverd. Minimaal 1 keer per week worden vanuit het centrale magazijn, op bestelling van de franchisenemer, de artikelen aangeleverd, ongeacht de grootte van de bestelling. Bestellingen kunnen eenvoudig gefaxt worden met onze bestelformulieren. De franchisenemer hoeft zodoende geen grote voorraden aan te houden. Alle afrekeningen gaan via onze organisatie, met uitzondering van de verse ingrediënten voor de gerechten uit de eigen keuken en zaken zoals keuken- en kantoorbenodigdheden. De administratie blijft daardoor overzichtelijk; de franchisenemer hoeft maar enkele facturen per week te verwerken.

Maandelijks brengen wij de 'Indradjaja Post' uit met een groot aantal scherp geprijsde aanbiedingen. Door de inkoop voor meerdere filialen tegelijk, kunnen wil prijzen hanteren die voor weinig andere toko's haalbaar zijn. De aanbiedingen welke in de Indradjaja Post worden geannonceerd koopt de franchisenemer ook voor een speciale prijs in. De franchisenemer kan adressen van zijn klanten aan ons doorgeven. Deze adressen worden in het centrale adressenbestand ingevoerd. De klanten ontvangen daarna automatisch en gratis de Indradjaja Post. De franchisenemer heeft hier geen omkijken naar. Inkoop en promotie zijn zodanig vereenvoudigd en centraal geregeld dat de franchisenemer er weinig werk aan heeft.

Welke kosten zijn er voor de franchisenemer?
Voor deelname aan onze franchiseorganisatie wordt een eenmalige entree-fee berekend. Gekoppeld aan de omzet is een jaarlijkse franchisefee verschuldigd. Reclame- en promotiemateriaal evenals transport worden tegen kostprijs doorberekend


Wat heeft u nodig om een toko te starten?
Als basis heeft u nodig: een sterke motivatie, doorzettingsvermogen en enige kennis van Indisch koken. Daarnaast moet u aan de volgende voorwaarden kunnen voldoen:

* U moet beschikken over de benodigde papieren. dit kan een middenstandsdiploma zijn of een ander geldig detailhandelsdiploma. Er zijn ook nog een aantal andere diploma's die vrijstelling geven. Starten zonder diploma is eveneens mogelijk, mits aantoonbaar is dat met de opleiding voor een benodigd diploma is, of binnenkort wordt gestart.

* Een eigen vermogen is noodzakelijk voor het opzetten van een eigen zaak. U moet daarom beschikken over of kunnen voorzien in een eigen startkapitaal. Indien u nog geen eigen zaak heeft, is voor een Toko Indradjaja een totaalbudget nodig van circa €.80.000 , inclusief voorraad. Als u er van uitgaat dat ± 25 % financierbaar is (afhankelijk van de persoonlijke situatie), dan heeft u een eigen vermogen nodig van €.60.000.

* Een goede vestigingsplaats en lokatie is noodzakelijk. Voor een Toko Indradjaja is een locatie nodig met een vloeroppervlak tussen de 125 en 150 m2. De locatie moet goed bereik-baar zijn en er moet voldoende parkeer-gelegenheid zijn in de directe nabijheid van de winket (min. 10 parkeerplaatsen).
Bij het zoeken naar een geschikte locatie zijn wij u gaarne behulpzaam.

Heeft u reeds een eigen zaak?
Bent u reeds eigenaar van een toko en wenst u zich aan te sluiten bij onze franchise organisatie?
Wij maken dan graag een afspraak met u om een en ander met u te bespreken.

Meer informatie?
Indien u interesse heeft voor deelname maken we graag een afspraak met u om het een en ander toe te lichten.
U kunt ons bereiken op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer  026 - 4723399

DOWNLOAD TEKST
Franchise
indradjaja090002.jpg
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links