compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Kip & Garnalen: IP 1990 nov
Chinese Nasi Goreng
indradjaja073003.jpg
Ingrediënten
 
 
100 gram verse garnalen     
¼ blik doperwten           
1 kippenei           
2 teentjes knoflook            
2 eetlepels vis-sojasaus           
zout naar smaak
1 kippenbout
1 wortel
2 borden gestoomde rijst
1 eetlepel oestersaus
1 theelepel sesamolie
 

Bereiding
 
-    garnalen schoonmaken, koken en pellen;
-    kippenbout schoonmaken, goed gaarkoken en in kleine
     stukjes snijden;
-    de wortel schillen en in kleine blokjes snijden, daarna koken;
-    knoflook fijnsnijden, fruiten tot het heerlijk ruikt;
-    doe de vissaus, oestersaus, garnalen, kippenvlees,
     doperwten, wortel, zout en het kippenei erbij;
-    goed roeren, daarna de rijst toevoegen met 1 eetlepel boter;
-    serveren met bijvoorbeeld komkommer en sambal.

Eet smakelijk!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links