compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept vlees: IP 1991 juli
Ayam kaca
indradjaja071003.jpg
Ingrediënten
 
1 hele kip (niet te groot) 
50 gram Chinese champignons 
1 stukje gember     
2 eetlepel sagomeel        
1 eetlepel oestersaus        
1 eetlepel rode wijn             
100 gram bamboespruitjes
100 gram champignons
2 teentjes knoflook
2 eetlepel vissaus (ketjap ikan)
1 theelepel peper
zout naar smaak'

Bereiding
 
-    de bamboespruitjes dun en fijnsnijden;
-    Chinese champignons weken;
-    champignons schoonmaken en eventueel snijden;
-    de gember en de knoflook fijnsnijden;
-    de hele kip (zonder ingewanden) inwrijven met peper en vissaus
     en daarna in olie braden tot het geel wordt;
-    fruit de knoflook en de gember tot het geel wordt;
-    doe de bamboespruitjes, Chinese champignons en champignons
     erbij en roer goed door elkaar;
-    voeg daarna de reeds met water aangelengde sagomeel toe en
     roer nogmaals goed door;
-    haal nu de pan van het vuur;
-    doe de ingrediënten in de kip, omwikkel het geheel
     met aluminiumfolie  en bind het vast;
-    stoom het nu in 30 minuten gaar.
 
Serveer met diverse sambals.
Eet smakelijk!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links