compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept vlees: IP 1992 nov
Sambal goreng taotjo
(met tahoe en varkensvlees "Wally")
indradjaja079003.jpg
Ingrediënten
 
1 blikje taotjo        
2 teentjes knoflook        
2 speklappen        
4 rode lomboks        
5 lombok rawit        
1 tahoe 
10 sjalotjes
250 cc dikke klappermelk
250 gram hamlappen
4 groene lomboks
1 cm gekneusde laos
1 eetlepel ketjap   
eventueel groene en rode paprika
Bereiding
-    sjalotjes en knoflook fijn snijden;
-    de speklappen en hamlappen in blokjes snijden;
-    de rode en groene lombok in grote stukken snijden
     en de lombok rawit kneuzen;
-    stoom de tahoe en snijd het in blokjes;
-    dan de paprika in reepjes snijden;
-    fruit nu de sjalotjes en de knoflook heel even,
     doe de stukken vlees erbij en laat dit even meebraden;
-    voeg dan de klappermelk toe en laat het geheel
     ca. 15 minuten koken;
-    voeg er dan de rode en groene lomboks, de rawit,
     laos, tahoe en de taotjo bij en laat het
     ongeveer 20 minuten sudderen;
-    tenslotte doet u er de soja en de paprika’s bij;
-    naar smaak wat suiker toevoegen.
Eet smakelijk!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links