compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Bijgerecht: IP 1991 dec
Boeboek sambal kelapa Betawi
indradjaja062002.jpg
Ingrediënten
 
500 gram geraspte kokos 
2 teentjes knoflook 
1 blaadje salam  
4 rode lomboks
100 gram ebbi (gedroogde garnalen)
zout en suiker naar smaak

Bereiding
 
- maal de knoflook, lomboks en de ebbi fijn en voeg er
  het zout en de suiker aan toe;
- meng het met de geraspte kokos en het salamblaadje en
  bak het geheel in een wadjan op een klein vuur totdat het goudbruin is;
- neem het dan van het vuur en stamp het fijn.
- Lekker voor bij oa. lontong
 
 
Selamat makan!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links