compleet & voordelig
 
... dť toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Vlees: IP 1987 nov
Boeboer taboer
indradjaja034003.jpg
IngrediŽnten
 
IngrediŽnten  voor de boeboer
250g rijst, eerst wassen 
500 cl bouillon        
2 stengels selderij, fijn gehakt 
750 cl water
1 theelepel zout
Ĺ theelepel witte peper
 
IngrediŽnten voor de taboer:
2 eetlepels sojaolie om te fruiten        
200 gram gehakt        
gebakken uien        
2 eetlepels ketjap manis
Ĺ ui, fijnhakken
100 cl water
1 theelepel witte peper
zout naar smaak
Bereiding
 
Bereiding  van de boeboer:
-    de rijst in water koken tot men een vloeibare pap krijgt;
-    daarna de bouillon, zout en peper toevoegen;
-    het geheel koken tot men een stevige pap krijgt;
-    als laatste de gehakte selderij toevoegen.
 
Bereiding  van de taboer:
-    de ui in sojaolie fruiten;
-    voeg dan de gehakt toe;
-    het geheel roeren, als de gehakt half gaar is, water,
     witte peper, zout en ketjap toevoegen;
-    het geheel al roerend aan de kook brengen tot het gehakt
     gaar is en het geheel iets is ingedikt.
Serveren: de taboer over de pap garneren en als laatste
               de gebakken uien.
 
Smakelijk eten!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links