compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Vis & Garnaal: IP 1991 mei
Ngo Hiong
indradjaja030003.jpg
Ingrediënten
 
Ingrediënten:
0,25 kg tenggiri vis    
1 Bombay ui
1 stengel uienblaadjes
½ theelepel suiker
2 blaadjes kembang tahoe 
 0,25 kg verse garnalen
 1 wortel
 1 eetlepel boemboe Ngo Hiong
 ½ theelepel gemalen suiker
 zout naar smaak
Bereiding
 
Bereiding:
-    de ikan tenggiri en garnalen fijnmalen;
-    de Bombay ui fijnsnijden en de wortel in kleine blokjes snijden;
-    alle ingrediënten goed door elkaar mengen (behalve de
     blaadjes kembang tahoe);
-    de blaadjes kembang tahoe met water natmaken zodat
     het zacht wordt en ze als omhulsel (koelit) kan gebruiken;
-    de ingrediënten op de blaadjes kembang tahoe leggen en
     in de lengte omwikkelen;
-    stomen gedurende ca. 15 minuten;
-    even laten afkoelen en daarna bakken in warme olie tot
     ze goudbruin zijn;
-    naar wens in stukjes (schijven) snijden en serveren met sambal.

 
Selamat makan!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links