compleet & voordelig
 
... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Garnaal: IP 1992 feb
Udang Besar Saus Inggris
indradjaja027003.jpg
Ingrediënten
 
1 kg grote garnalen 
2 grote uien 
1 theelepel peper 
3 eetlepel saus Inggris
2 teentjes knoflook
1 rode lombok
2 tomaten
sap van 1 citroen
margarine om te braden
zout en suiker naar smaak 
Bereiding
 
-    maak de garnalen schoon en week ze een half uur lang
     in het citroensap;
-    snij de uien in grote ringen en versnipper de knoflook;
-    haal de pitten uit de lombok en snij het in fijne ringen;
-    verwijder de pitten van de tomaten en snij eveneens in ringen;
-    verwarm de margarine en fruit de uien en knoflook tot het lichtgeel is;
-    voeg nu de droog gebette garnalen eraan toe en bak ze even mee;
-    bestrooi het met zout, peper en suiker en doe de tomaten
     ringen, lombok en saus Inggris erbij;
-    doe de deksel op de pan en draai het vuur op de kleinste stand
    en laat ongeveer 20 minuten doorkoken
 
Selamat makan!
Vestigingen
Franchise
Aanbiedingen
Woordenlijst
Indradjaja Post
Recepten
CONTACT
Links