... dé toko voor uw Indische ingredienten en vele andere Aziatische producten.
Recept Koek: IP 1989 dec
Pudding van tape ketan hitam
Ingrediënten
- 750 cc. santen
- 150 gram suiker
- 1 pakje agar-agar poeder (10 gram)
- 400 gram jonge klapper
- 3 geklutste eierdooiers
-
1 glas tapai ketan hitam (250 gram)
- 3 stijfgeklopte eiwitten
- mespuntje zout
Bereiding
- kook de santen, suiker en agar-agar op en doe er vervolgens
de jonge klapper, de tapai en de eierdooiers bij
en roer het geheel
goed door elkaar;
- neem het dan van het vuur af en giet het mengsel bij het,
met wat zout stijfgeklopte
eiwit;
- weer goed mengen en wanneer het lauw geworden is overgieten
in de gewenste vorm/vormpjes, die vooraf met wat water
bevochtigd is/zijn;
- laat het afkoelen;
- goed voor 10 à 12 personen.
Selamat makan!